Snöskottning

Snöskottning

Snöskottning i Stockholm med omnejd efter dina behov 

På Södertörns Plåt erbjuder vi snöskottning i Stockholm med omnejd av alla typer av tak. Likväl som vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal vad gäller service och underhåll, så erbjuder vi detsamma gällande snöskottning.

Som fastighetsägare är ni nog väl bekant med problematiken snö, tö, is och rasrisk vilket i in tur kan innebära allvarliga problem om snöskottningen inte sköts. Som fastighetsägare är ni skyldig att tillse att snö och is från fastighetens hängrännor och tak inte rasar och skadar personer eller egendom nedanför.

Oberoende av material eller utformning utförs arbetet alltid av certifierad personal som är takvana och med stor förståelse för hur taket ska underhållas. Samtidigt som risken för snöras elimineras, ser vi samtidigt till att ert tak inte tar skada av de hårda förutsättningarna.

Olika typer av avtal:

  • Avropsavtal
  • Avtal med avrop och rondering
  • Bevakningsavtal

Vi anpassar oss efter era önskemål och tar fram ett upplägg som bemöter de behov som finns.

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Är ni intresserade av veta mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa till med snöskottning av er fastighet? Ta då kontakt med oss, så berättar vi mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa er på bästa vis.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.