Service & Underhåll

Service & Underhåll

Allt inom service och underhåll av tak i Stockholm med omnejd

Är ni fastighetsägare och behöver hjälp vad gäller service och underhåll av tak? Då är det oss på Södertörns Plåt ni ska vända er till. Låt oss berätta vad vi kan hjälpa er med och hur vi kan göra det.

Naturens påverkan – så som snö, isbildning, sol, vind och annat skräp – är faktorer som gör att taket åldras snabbare och att läckage kan uppstå. Även hängrännorna, fotrännorna och övriga vattengångar utgör viktiga skydd för hela fastigheten då de samlar upp och leder bort vatten från både taket och fasaden. 

På grund av dessas läge och funktion är de också mycket utsatta delar av huset, vilka kräver regelbundet underhåll. Rensas inte dessa med jämna mellanrum kommer huset att bli lidande.

Med kontinuerlig service och underhåll av taket undviker ni både otrevliga överraskningar och oväntade utgifter som snabbt kan bli väldigt kostsamma historier. Därför rekommenderar vi löpande underhåll av taket i fråga i form av ett serviceavtal, vilket upptäcker och åtgärdar brister. 

Skräddarsydda helhetslösningar för fastighetsägare – Serviceavtal efter era behov

Genom att teckna ett serviceavtal är det i längden både enklare och billigare med god planering inför de insatser som behöver vidtas på taket. Alla tak har olika förutsättningar och därför är olika upplägg också nödvändigt. 

Av den anledningen skräddarsyr vi tillsammans med er som kund ett serviceavtal som täcker alla era behov och önskemål. Vi utför allt ifrån en enkel översyn av taket eller rensning av rännor och rör, till att serva taken regelbundet. I våra servicekontrakt ingår även en årlig översyn där ett ett protokoll skrivs, så att ni har möjlighet att ha full koll på skicket av ditt tak.

Kontakta oss för ett skräddarsytt avtal för den service och det underhåll som ert tak behöver.

Professionell takmålning i Stockholm med omnejd som gör skillnad

Är ni i behov av takmålning i Stockholm? Då är det oss på Södertörns Plåt ni ska vända er till. 

Genom att regelbundet underhålla och måla plåten på taket ger man taket en betydligt längre livstid – så långt som 60-70 år. Man kan på så sätt alltså spara otroligt mycket pengar och på lång sikt se till att reparationerna blir ordentligt kostnadseffektiva. Man ser helt enkelt till att takets stora omkostnader kommer mer sällan. 

Ett nymålat och väl omhändertaget tak gör dessutom stor skillnad i vilket intryck det ger.

Ett snyggt tak med lång livslängd

För att en takmålning ska bli korrekt och snyggt utfört krävs särskild kunskap och noggrannhet. På Södertörns Plåt har vi lång erfarenhet av takmålning och vidtar alltid alla åtgärder för att uppnå det bästa resultatet ur alla aspekter. 

Vi lägger stor vikt vid detaljer samt att arbetet blir utförd enligt konstens alla regler. I och med att ni tar hjälp av oss kan ni lita på att takmålningen blir vacker och att den kommer att hålla i många år framöver.

Vill ni veta mer? 

För ytterligare information om vad vi kan erbjuda inom takmålning i Stockholm är ni varmt välkommen att höra av er till oss. Vi besvarar era frågor och berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er på bästa vis. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.